förlåååt !!!!!

asså gud jag har inte orkat att uppdatera för att det har varit så mycket i skolan förra veckan på torsdagen så hade vi tema dag 70-80 talet det var jättekul särskilt när oliver och elias klädde ut sig elias var trummisen i KISS och oliver hade värsta affro krull och jätteroliga kläder. denna vecka så har vi tittat på konsert och becca i vårna klass ägde hon ee bäst. efter det så kollade vi på volleyboll men jag orkade inte kolla klart så jag gick hem. idag så hade vi avslutning i kyrkan. det är så himla skönt att ha lov nu. man kan bara sov och ta det lungt.

sen kanske jag ska göra om bloggen men jag vet inte hur jag ska gör, har ni några tips ?

vill ha en hund !!!

asså gud vad jag saknar min rambo jag bara älskar honom men jag vet att jag inte kan få honom tillbaka. när jag väl hade honom så var det inte så roligt men sen när vi skulle sälja honom då tänkte man varför gjorde jag inget. jag vill ha min rambo. du finns alltid i mitt hjärta gubben!!

hallå alla !!

skolan idag var väl okej inte så jätte många lektioner eller ifa inte så jobbiga. vi hade matte prov och det kändes som att det gick bra. imorn så har vi fysik prov och redovisning. veckan kommer nog att bli lugn kanske drar in till stan någon dag. i helgen vet jag inte vad som händer får se om jag kanske ska vara med någon. ikväll så är det ung och bortskämd ska väl titta lite på det och sen gå och lägga mig är typp jättetrött !asså gud jag vill ha sommar o sol jag vill inte ha vinter jag är så trött på den nu! sen så hade jag en tanke om att göra om i bloggen eller vad säger ni ?


en vanlig söndag!!

idag var mormor och morfar här och firade anderas det var kul. senare på eftermiddagen så kom mina kusiner hit för att fira andreas. så det har varit fullt ös hela dagen. imorn är det skola igen då. inte så jättekul eftersom att jag har många prov denna vecka och en redovisning som jag är nervös för men jag vet att jag kommer att klara det(hoppas jag). näst nästa vecka så har vi en tema dag och vi ska ha 70-80 tals kläder. men jag vet inte vad jag ska ha på mig är det någon som kan gem mig några tipps?? men nu ska jag titta på tv kommer säkert in ett inlägg imorn också

what should I say !!!

gud vad jobbigt det är jag vet inte vad jag ska säga jag är bara så inspärrad jag vill inte! har ni någon gång känt att ni vill berätta något men känner att ni bara inte vill/ vågar. men nog pratat om det idag har det inte hänt mycket . jag skulle ha haft min redovisning idag men nej så blev det ju inte. jag felicia bea och någon mer hann ju inte med det eftersom vi är sist på klasslistan men de kunde ju inte varit sjysta och gjort så att vi fick redovisa. men nej det ska alltid vara vi som är sist !! men ikväll blire idol och jag håller fortfarande på Jay

RSS 2.0