hola

hej på er idag har det vart bra faktist. jag försökte att blogga imorse men det gick inte det gick bara att skriva överskriften tyvärr men men. det är skönt att det är fredag imorn så man får lite ledigt. i helgen vet jag faktist inte vad jag ska göra:) kanske åka in till stan. ;) men nu orkar jag inte skriva mer hejdå ;)

God morgon!


I know I can do it !!

tredje dagen idag då på praon.idag kändes det faktist bättre ;) jag fick göra lite andra saker än att bara tvätt borden. jag fick sluta lite tidigare idag med skönt :) när jag hade åkt hem från praon så kom mamma o hämtade mig och så åkte vi till maxi och jag köpte foundation;) men nu ska jag väll titta lite på tv och sen gå och lägga mig är ganska trött faktist.

andra dagen

hej på er :) idag var andra dagen på min prao och jag fick typ inte göra något även fast att jag ville. deeet är så himla tråkigt och jag fattar inte ett skit när de pratar :( men imorn ska jag ringa till en som har hand om alla prao platser och fråga om jag får byta plats:) men nu ska jag dra herrå.

Äntligen !

nu kan jag äntligen lägga in smileysar på bloggen :) :P

första dagen på praon !!

idag hade vi prao och jag praoade på eddis cafe på ikano. det gick väll bra bara att det var tråkigt som tusan men jag fick ju sluta tidigare så det var ju bra. hoppas att jag får göra det imorn med. det tråkigaste med jobbet är att det är några som jobbar där som inte kan någon svenska och man försår inte vad de säger. som tur är så finns det ju några som talar svenska iafa.

Big Brother




sitter och cillar och tittar lite på BB.

prao imorn !!




hej på er idag så var min kusin här och det var jättekul att få träffa dem det var så himla länge sen nu. senast jag såg henne var i julas. de kom ungefär vid elva och min moster skulle hjälpa min mamma med att fixa trädgården o så. imorn blire att börja mina två veckors prao får väla se hur det går. hoppas att det går bra. lägger in ett litet inlägg imorn om hur det har gått. bye bye

lördag

tjena idag har det inte hänt mkt faktist. imorn så kommer min kusin ner till linköping så det kommer att bli kul jag orkar inte skriva så mkt men det kanske kommer en liten uppis ikväll också bye bye.

ska jag bli blondare??

ja vad tycker ni tycker ni att jag ska bli blondare. jag funderar på att köpa hms hårfärg och tessta en slinga och se om det bli bra för jag vill bli blondare känns som att min hårfärg är ganska gul just nu. vi får se hur det blir med saken men det kommer en uppis imorn iafa. bye bye leverpastej (L)

look at this



vad passar jag bäst i som brunett eller som....

blondin???

I can't do it anymore !

asså att du inte bara kan fatta att du är så jävla dum i huvet. men bara så att du vet jag tänker inte slösa min tid på dig längre du har fått dina chanser att få mig att vilja bo hos dig men du har inte tagit dem. kan du inte ens försköka iallafall.


Hej idag så har det inte hänt mycket skulle ha gått på bio med jennifer idag men hon kunde inte idag tyvärr men vi får ta det en annan gång. älskar dig gumman. imorn ska jag och jennifer kanske in till stan en lite stund på eftermiddagen. på morgonen så ska jag kanske till stallet med steffo jag har inte vart där på jag vet inte hur länge men jag saknar stallet grymt mkt nu asså. på söndag blire nog att chilla lite det är ju endå sista dagen innan praon och jag ska prao på ett cafe på ikano på övervåningen. då får ni komma och fika. jag börjar faktist bli lite nervös. men nu har jag skrivit så mycket så jag ska dra nu tack o hej leverpastej.

sommar !!





just nu vill jag bara ha sommar bara ligga o sola och ha det skönt. idag var jag på stan en stund med mamma och dem. jag köpte lite till sommaren men ska köpa lite saker till.

linne bikbok 79 kr

shorts bikbok 299 kr

solglasögon gina 79 kr

stan!!

efter att tjejerna tjatat på mig att jag skulle med in till stan så gav jag till sist med mig och följde med och vi hade hur kul som helst. först gick vi till donken och fika lite sen gick vi i lite affärer och jag hittade riktigt snygga shorts och en tröjja som jag skulle vilja ha tills i sommar. sen åkte vi hem med bussen och den bussresan var den roligaste jag har vart med om vi bara satt och skratta hela tiden och allt folk bara stirra på oss som att vi var duma i huvudet. när jag kom hem så var jag så duktiig så jag pluggade lite på son som vi har imorn. nu ska jag dra herrå

ont i munnen !!

idag så åkte man till tandlkaren efter skolan och jag skulle spänna tandställningen och det gör typ jätteont nu hoppas att det blir bättre imorn. egentligen så skulle jag ha åkt in till stan med några tjejer imorn men nu så blir det inte så för jag har typ inga pengar kvar och jag ska spara lite tills i helgen också. jag orkar tyvärr inte att skriva så mycket men nu ska jag titta lite på tv och ta det lungt.

tisdag



Tjenixen på er idag så fyllde steffo år eller (mongo) som hon vill blikallad. så vi firade henne lite. vi sjöng i matsalen för henne och så satt vi upp bilder i korridoren. dagen har vart bar för övrigt bara att tisdagar är den tråkigaste dagen i veckan bara massa tråkiga lektioner. men imorn är en bättre dag inte så mycket lektioner och vi brukar få sluta tidigare. men nu ska jag ta och titta lite på the simpson.

måndag !!





hej på er idag var det skola igen då tur att det inte är så mycket lektioner på måndagar. men annars har det vart ganska så lugnt jag orkar inte att skriva så mycket. men på torsdag så ska jag och några tjejer kanske gå och ta en fika på espresso house det kommer att bli jättekul om det blir av. ikväll blire nog att rita lite på en bilduppgift som vi har vi ska rita av Mona Lisa inte världens lättaste direkt.

smilies

hej asså är det någon som vet hur man får smilisar ??


sunday!!



Tjnixen på er idag så åkte jennifer hem :( efter att hon åkte hem så åkte vi på kalas hos bennys mamma. det var typ ganska så trist. sen har det inte hänt så mkt idag. igår så var vi på stan och då fick jag ett par nya skor kanske kommer en bild senare men orkar inte att lägga in det nu. ikväll blire bara att chilla lite och typ titta på tv och imorn så är det ju skola igen. men bye bye det kommer in ett inlägg imorn också.


orkar inte !!

tja alla jag orkar inte att blogga just nu har vart sä himla mycket i skolan. men i´dag så drog man in till stan med jennifer för att hon skulle köpa hårfärg. och ikväll ska hon sova hos mig. och jag har precis färgat håret på henne. imorn vet jag ej vad som händer har inte planerat något särskilt men nu ska jag typ dra herrå.

RSS 2.0