imorns planer

imorns planer blir ju förstås att först gå till skolan och sedan kanske åka in till stan och träffa en. om det inte blir imorn så blire senare i veckan så klart. det kommer att bli så kul.

på tisdag så har jag so prov. och på onsdag så har man matteprov får se till att plugga mkt nu och det är ju jag så himla bra på asså. nu tänkte jag faktist se lite på walander och sedan gå och lägga mig. puss o kram :)

sorry

jag har bara inte orkat "to update" för att jag har vart sjuk. ska försöka att blogga mera nu när jag är frisk. men vi får väl se hur det går kanske tar ett breake. i veckan har det inte hänt mkt eftersom att jag vart sjuk men har pluggat lite iafa. i helgen vet jag inte vad som händer ska kanske träffa en men säger inte vem. nu ska jag frotsätta att titta på criminal minds jag tycker att let's dance är så tråkigt.  

sooo

jaha då måste man plugga so då. har ju prov på tisdag hoppas att det går bra. idag har det inte hänt så mycket förutom att vi åkte in en jättesnabbis till ikano. men jag hittade inget ikväll blire att ta det lungt eftersom att jag har on i halsen och är jättehes.

orkar inte !!

jag bara orkar inte längre skulle vilja ge upp allt och bara försvinna. jag känner mig så himla instängd ibland känner mig så himla instängd så att jag har svårt att andas kanske låter jättekonstigt men så är det bara. jag önskar att jag bara kunde åka långt härifrån. jag orkrar inte vara kvävd mera!


!!!!!!!!!!!!!!!!

iadag har det inte hänt så jättemycket bara vart hemma typ och pratat med jennifer på telefonen. imorn vet jag inte vad som händer. ska kanske på stan imorn med jennifer hoppas det.

stan

idag tror jag att vi drar in till sta och kollar lite och sen kulle vi kolla lite om mobilen. ikväll blire att plugga so och läsa boken. nu ska jag göra mig iordning.

yeees





idag åkte vi in till stan och kolla lite och sen så beställde vi en iphone 4 till mig.
jag kommer att få den om en vecka eller så hoppas jag. jag längtar jätte mycke.
imorn vet jag inte vad som händer hoppas det blir nått iafa. ikväll så spenderas kvällen hemma
tror jag. nästa vecka blir det väl fullt upp igen och bloggandet kommer inte att va så bra.


hej sötnowsar

sitter här i soffan och typ har inget att göra tittar typ på criminal minds och har dö tråkigt. har ni nårgra idéer på vad man kan göra ? nej men kanske gå och lägga sig snart vad vet jag jag lägger in några inlägg imorn också :)

hemma

skönt att vara hemma efter en lång vecka det kommer blir så skönt att få sova länge.
ikväll blire att titta på let's dance och bara ta det lite lungt.
i helgen vet jag inte vad som händer kanska vara med någon vet ej.
annars idag så har det varit väldigt bra vi flumma som vanligt.
ha det så bra det kommer nog in ett inlägg ikväll också :)


sorry

asså jag har inte hunnit att blogga idag eftersom att jag är hos pappa och jag har inte min data här så därför kommer det inte in några bilder tyvärr. det får bli imorn ist. idag var typ jättekul eller iafa sista lektionen eftersom att vi hade elevens val och jag mongo o hanna sprang runt och typ as garva. hoppas att det blir lika bra imorn. men nu ska jag titta lite på tv och sen ska jag läsa   (Hur kär får man bli)

black and white!

nu kommer jag köra på black and white ett tag orkade inte att ha rosa längre :)

some pictures !









hade lite tråkigt bara :)
men jag ska börja lägga in mera bilder för att bloggen blir roligare då


tonight !!

jahopp vad gör ni ikväll då händer det något kul ? själv så gör man ju inte så mycket blir ju bara att titta på tv o så. sen tror jag att det blir att börja träna på friskis o svettis som jag sa tidigare:) bye bye:) kommer in några inlägg imorn också :)


hemma

skolan idåg då var väl ganska så kul men vill ha lov igen vill inte gå i skolan. har inte gjort så mycket mera än att komma hem jag kom hem typ vi kvart över tre. ikväll blire nog att ta det lungt och läsa boken som jag fick i skolan. juste sen så är ju jag med i friends och efter tema dagen så vart det några present kort över så de lottade ut vem som skulle få det och jag fick ett på jack and jonse eller hur det stavas men ska ge det till min pappa eftersom att det är en ill affär . nu ska jag gå och läsa lite.

behöver en förändring

asså jag tänkte på det här om dagen och jag behöver verkligen en förändring i mitt liv. jag måste först ändra mitt sett. och sen det viktigaste jag måste börja träna. jag kollade upp ett gym förut som jag kanske ska börja på. det är ju bara konditions träning eftersom att jag inte får åka dit själv och styrke träna och det vill jag inte heller. har bestämt mig för att gå ner 5 kilo tills sommaren.

have to start again !!

hejsan idag började man skolan igen då. det är så boring. och imorn så slutar vi halv fyra fast förr så slutade vi halv två. har tyvärr inga bilder. jag vet det är ju typ jätte tråkigt med en massa text bara. men jag ska försöka att börja blogga mera och lägga in mer bilder. igår åkte vi in en snabbis till ikano och jag köpte bara ett par svarta byxor från vila. men nu ska jag dra

the day!

igad har inte hänt mycket heller hara bara slappat men ska in till stan imorn som sagt. kommer nog en uppis då med men jag orkar inte skriva så mycket

tråkig dag !!

hej jag har faktist inte orkat att bloggat nåt idag. och sen så finns det inte så myckat att säga om dagen. har inte gjort något speciellt idag heller. imorn blira nog att dra in till stan med mamma och lillebror hoppas att jag hittar något kommer nog en liten uppis imorn också. sen kanske jag ska börja att videoblogga vad tycker ni om det ?
nej nu ska jag träna lite så see you later :)


today !

idag så har man inte gjort så mycke jag sov typ till halv två och sen har jag bara tittat på tv och tagit det lungt. imorn kanske jag skulle åka in till stan och åka skridskor med kusinen. det var typ jättelänge sen jag åkte och jag suger på det. i helgen blire att ta ner granen annars vet jag inte vad vad som kommer att hände.

blond igen !!

japp nu är jag blond igen. jag drog in till frissan vid tre och kom hem typ vid halv sju så det tog ett tag och sen så är det ju ersättnings bussar så då tog det ännu längre att komma hem. men jag vart super nöjd med färgen. det vart super bra. :)



stolt !!!

jag är faktist väldigt stolt jag har hållt mitt nyårslöfte att jag inte ska äta något godis eller dricka. och jag som är värsta godisgrisen. ska försöka att klara det tills i sommar :) hoppas att jag klarar det

kan inte sova !!

asså gud jag kan bara inte sova så jag sitter vid datan ist. nu orkar jag inte skriva mera hehe :)

frisören imorn!!

japp det blir att gå till frisören imorn för när vi slinga mitt hår idag så blev det inte så jättebra och då ska jag gå till en frisör istället.och då ska jag blondera hela håret det blir najs :)


stan!!!





idag drog jag in en sväng med familjen till stan jag skulle egentligen förlja med Jennifer men de vill att jag skulle följa med dem istället så jag gjorde det. jag hittade faktist en del.

dubbel ring (glitter) 129 kr
ring (glitter) 129 kr
tröjja (gina) 49 kr
leggings (gina) 99 kr


vad tycks????

och just det vad tycks om den nya designen asså inget speciellt men vad tycker ni ??:)

orkar inte !!!

hej jag har inte orkat att blogga. för att det har varit så himla mycket nu men ska börja ta tag i det igen. imorn blire att färga håret igen. jag ska färga blont typ. igår så färgade jennifer mitt hår och det blev bra men sen så ångrade jag mig och ville ha blont hår. nyåret spenderades med jennifer och det var kul bara att vi var lite uttråkade ibland men men. idag har det inte hänt mycket jag har bara färgat min mammas hår. vad har ni gjort idag då ? :)

RSS 2.0