1 advent!

första advent idag då kul alla har väl tänt ett ljus det har ifa jag gjort så mysigt :)

peppakakor!

iadg så har jag och andreas bakat peppakakor det var kul en sådär 5 minuter sen så tappade andreas tålamodet. vi har också bakat lussekatter och det gick jättebra. ikväll blire nog att titta på tv. vad ska ni göra ?

heeelg!!

jahopp nu är det helg skönt eller vad man ska säga, har ju vart hemma nästan hela veckan.skulle ha åkt till pappa idag men mådde inte bra. hoppas det blir bättre. men nu blire att titta på idol !

boring !!

jag är fortfarande sjuk och har hur tråkigt som helst jag ee ganska pigg men har typ ont i huvudet och har ont i magen. jag kommer att stanna hemma från skolan imorn också . i helgen så blire att åka till pappa. får se vad vi ska göra tror att vi skulle typ köpa blommor , inte så jätteintressant men ändå. är det någon som har något tips på vad man kan göra för att få en tråkig vardag lite roligar? ne men nu ska jag titta på tv och bara ta det lungt. kanske kommer in ett inlägg ikväll också

new design!

ny design ja vad tycker ni egentligen säg gärna vad ni tycker. själv så blev jag väldigt nöjd.

oroat mig i onödan!!

 jag har gått och oroat mig i onödan det var inget särskilt med honom det var att han typ inte tålde pencilinet och då så blev han illamående och så.men  tack o lova att det inte var något. älskar dig lillebror.

sjukhuset !!!

gud vad jag är nervös nu! min lillebror är nämligen på sjukhuset de åkte för ett tag sen. men när han skulle gå till bilen som stod utanför så bara ramlade han ihop typ och han är jättesmal. jag hoppas att det inte är något med honom. gud vad jag älskar honom asså säg att det inte har hänt honom något bara. men det kommer in ett inlägg sen när han har kommit hem.

läsare :)!!

gu vad kul att det är några som läser min blogg fortsätt o gör det :) kommentera gärna också.
men asså är det bara jag som inte gillar den nya kolletktionen på HM jag tycker att den är så himla ful vad tycker ni ?

bild brist o sjuk !!

har tyvärr inga bilder eftersom att jag inte har orkat ta några nu när jag ee sjuk och för att jag inte ser så bra ut nu, tror inte att jag går till skolan imorn heller. men jag tror att jag kommer att gå på fredag.

sjuuuuk!

jahopp då var man sjuk då inte kul hatar det. hoppas att jag mår bättre imorn bara. nu så har jag fixat en ny header vet ej hur jag ska göra med bloggen om jag ska göra nya färger och så eller om jag ska ha kvar den som jag har nu eller vad tycker ni ? i helgen så ska jag ju åka till pappa egentligen men får se hur det blir med det när jag nu är sjuk hoppas jag blir bättre. om jag blir frisk så kanske det blir att åka in till stan någon dag :) och nu så har det kommit snö igen då hoppas att det inte smälter bort igen så att det blir så jäkla blaskigt.

hola a todos !

hej idag vare skolan ingen då kul faktist bara att jag inte mådde så jättebra men det funkade. ihelgen så åkte jag och mamma in en sväng till ikano men jag köpte inget . den här veckan så har vi ett matte prov känner att det kommer gå suveränt typ not. men snart är det lov och jag längtar så himla mycket när man får träffa alla i släkten i Nyköping. jag har faktist inte så mycket att skriva om men det kommer in ett inlägg imorn igen bye bye



myyyys!

ikväll händer det inte mycket det blir myyys med familjen och titta på idol. vem tycker ni ska vinna? jag tycker att Jay ska vinna hän är ju bara bäst. imorn vet jag inte alls vad som händer kanske vara med någon. nu ska jag gå och äta kommer nog in ett inlägg imorn också :)

tråkigt !!

jag har inte så mycket att skriva om men jag iafa pluggat i typ 1 och en halv timma idag för att vi ska ha ett spanska prov imorn. får väl se hur det går vi hade kemi prov idag och det gick ganska bra jag hoppas att jag får G iafa. och i helgen vet jag inte vad som kommer att hända.

missförstånd !!

asså jag hatar när allt blir ett enda missförstånd när man har sagt på ett sätt och sen så sprids det vidare på ett annat sätt jag skulle inte ha sagt något till någon. men idag har det inte hän så jätte mycket bara att hanna typ svimmade och jag vart hur rädd som helst sen så råkade jag spruta parfym i johans öga också men nu ska jag se på tv så bye

today

skolan var kul idag jag och steffo hade tiep jättekul för att jag råkade spilla ut massor av vatten på hennes böcker på fysiken och vi kunde tiep inte sluta skratta var as kul sen tänkte jag och becca åka in till stan för att vår sista lektion var inställd och vi tog tåget vid tre och då trodde vi att klockan var två. och då tänkte vi att vi hade en timma på oss att gå på stan för att becca skulle hem vid halvfyr men iafa så vi åkte in och då kom vi på att klockan var tre och då hade vi ju bara 25 minuter på oss att gå på stan och då var det ingen ide så jag var tvungen att åka hem igen så det var ju inte så jättesmart av oss nästa gång får vi tänka lite mera

bilder



                                     liseberg upifrån gothia tower





                                            vattenfall utanför liseberg


                                         inne på liseberg

vi ee inta så smarta




                                     asså jag och becca ee inte så smarta


måndag

hej på er idag vart det skolan igen då ganska så kul mådde inte jätte bra hade ont i magen o kände mig vram o så. men det har blivit bättre nu. imorn vet jag inte vad som händer skolan såklart men sen får vi väl se vad som händer. och jag har fortfarande inte laddat upp några bilder och jag orkar inte heller :)

hemma igen!!

japp nu ee jag hemma igen. jag har haft det hur bra som helst i helgen. det roligaste med den hära resan har nog varit att gå upp i gothia tower det vra 23 våningar och man såg över hela göteborg. vi var också inne på liseberg och det var jättemysigt. vi gick också en sväng på stan vi gick vid avenyn och på nordstan jag köpte en plånbok mössa och ett par byxor kanske kommer in bilder senare jag orkar inte att lägga upp några bilder nu jag är så trött.

fredag :)

idag så åkte jag till pappa och imorn så bär det av till göteborg och julmarknad ska bli hur roligt som helst. på söndag så åker jag hem till mamma igen. jag kommer att lägga in bilder från göteborg när jag kommer hem på söndag.

snöööö!

japp idag så kom det ju snöö och det är verkligen efterlängtat älskar ju bara snöön eller vad säger ni ?:) skolan idag bestod av en massa kul fast mest med snöbolls krig förståss.:) idag så gick jag till skolan och när jag kom fram så vara jag full med snö och mina ben var som två stycken is bitar :P jag ska försöka att fixa till bloggen sen när jag vet hur man gör :P 


                                                                          

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0